Opplev komforten i våre gjesterom i Brønnøysund

IMG-5773
IMG-5752
IMG-5784
IMG-5740
IMG-5789
220618334
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Våre unike gjesterom Brønnøysund er det perfekte stedet å slappe av og nyte vakre omgivelser etter en lang dag med opplevelser i Brønnøysund og området rundt. Vi tilbyr totalt 11 rom med tilnærmet hotellstandard, inkludert handikaptilpassede rom og rom med egen utgangsdør.

Ingen av rommene er like, og de varierer i størrelse og beliggenhet. Alle rommene ligger i 1. etasje, noe som gir enkel adkomst. Vi tilbyr sengetøy og håndklær inkludert i prisen, så du trenger ikke bekymre deg for å pakke med deg disse tingene.

Hvis du reiser med din firbente venn, har vi et rom som er spesielt tilrettelagt for hundevenner. Hvis du har behov for å sette inn en ekstra seng, har vi tre rom som er egnet for dette. Uansett hva du velger, vil du nyte en komfortabel og hyggelig overnatting på Torgarhaugen.

Fasiliteter

Vi tilbyr også gratis Wi-Fi og TV på alle rommene, slik at du kan holde kontakten med verden utenfor. For de som ønsker å tilberede sin egen frokost, har vi et lite gjestekjøkken tilgjengelig med kjøleskap, oppvaskmaskin, bestikk og dekketøy, vannkoker, kaffetrakter, mikrobølgeovn, eggkoker og en liten pizza-ovn. Dette er spesielt aktuelt i lavsesongen, når vår restaurant i 2. etasje ikke har servering. Kjøkkenet er tilgjengelig for våre gjester hele året.

Smart-hotell system

For å bestille ditt opphold på vårt gjestehus, kan du bruke vårt smart-hotell system. Du kan enkelt booke et rom på nettet, betale for rommet med kort og motta en egen pin-kode som brukes både på hoveddøren og til ditt rom. Pin-koden aktiveres ved innsjekkingstidspunktet kl. 15.00 og er gyldig til utsjekking kl. 11.00. Les mer om booking her.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål om våre rom eller ønsker å arrangere et møte eller arrangement på vårt gjestehus. Vi tilpasser oss til dine behov og ønsker, og gjør alt vi kan for å møte dine behov.